Publisert

Spar skatt: Risangers kjørebok for 2021 – utfyllingshefte for alle bilordninger

Kvinne som kjører bil som illustrasjon til artikkel om kjørebok.

Risangers hendige og oppdaterte Kjørebok for 2021 er tilgjengelig. Dette er et trykt hefte for utfylling på papir – begge i hendig A5-format. Kjøreboka utgis hvert år i ny, oppdatert utgave.

Kjøreboka tas i bruk av stadig flere firmaer og privatpersoner. Den er svært enkel å bruke – med fullt oppdatert informasjon om bil, skatt og fradrag – og med god plass til manuell utfylling av kjøring i yrke og virksomhet.

TIPS! Heftet passer glimrende i bilens hanskerom.

«… ryddige og enkle å bruke … tilfredsstiller skattekontorets krav til kjørebøker … en nyttig og viktig investering.»(Dine Penger)

RISANGERS KJØREBOK 2021 (trykt utfyllingshefte for inntektsåret 2021 – bestilles her – sendes deg  i posten fra Forlaget Lille Måne).

TIPS! RISANGERS ÅRLIGE KJØREBOK har i mange år vært på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for generell litteratur. Kjøreboka – sikrer deg alle fradragene du har krav på

Ikke gå glipp av kjøregodtgjørelse!

Vil du sikre deg hver eneste krone du har krav på i kjøregodtgjørelse? Med kjøreboka 2021 får du dokumentert alle utgifter, med kilometerregnskap om du bruker bilen i næring eller jobb.

Mange kilometer kan lett bli glemt, men med kjøreboka i bilen er det fort gjort å føre opp alt fra lange turer til småturene. La den alltid ligge i hanskerommet!

For dårlig dokumentasjon til bruk av egen bil i jobbsammenheng kan koste deg dyrt! Dersom du disponerer en firmabil, er det enda viktigere å dokumentere bruk privat og i jobb.

Denne kjøreboka gir deg dokumentasjonen som regnskapsførere og revisorer er fornøyd med, og har vært en favoritt blant bilistene i over 40 år.

Unngå å tape penger – få de fradragene du har krav på eller den kilometergodtgjørelsen du har krav på! Unngå problemer og diskusjoner med revisor og regnskapsfører!

Denne boken er gyldig dokumentasjon for all bilbruk. Ikke gå glipp av fradrag eller kjøregodtgjørelse som du har krav på.

Din beste venn

Risangers kjørebok sikrer at alle blir fornøyd: Bilbrukeren, sjefen og skattekontoret.

Her finner du månedsskjemaer for riktig kjøredokumentasjon, regnskapsskjema, statistikk, og mer.

Denne kjøreboka dekker alle bilordninger og alle behov, gir deg oversikt over satser, regler og skatt.

Kjøreboka er utarbeidet av økonomiekspertene Otto Risanger og Paal Stavrum og har vært en bestselger i flere tiår.

Regnskapsrådgivere og skattemyndigheter gir sterke signaler om at all kjøring i tjeneste eller i næring må være tilfredsstillende dokumentert for å unngå skattesmell.

Vår kjørebok anbefales som et bra alternativ til elektroniske kjørebøker, nettopp fordi den er så lett å fylle ut på stedet og er så godt egnet til å ha liggende i bilen.

I tillegg til skjemasidene i kjøreboka som er klare til utfylling, inneholder hver utgave av kjøreboka mange sider med skattetips og orientering om hvilke kostnader som kan gi rett til fradrag.

Trykt kjørebok OK

Også i inntektsåret 2021 er det altså fullt ut tilstrekkelig å dokumentere kjøring i yrke og virksomhet ved bruk av trykt kjørebok eller tilsvarende.

OBS! Bare på ett klart definert område kreves elektronisk kjørebok: Det er i tilfeller der skattyteren ønsker å bli beskattet for fordel ved privat bruk av firmabil/yrkesbil ut fra faktisk dokumentert kjøring privat.

Bestill her fra Forlaget Lille Måne:

RISANGERS KJØREBOK 2021  (trykt utfyllingshefte som sendes i posten).

Du kan også fortsatt bestille fjorårets kjørebok:

RISANGERS KJØREBOK 2020  (trykt utfyllingshefte som sendes i posten).