Publisert

Start eget AS for kr 30.000: E-bok gir gjør-det-selv-oppskriften

AKSJESELSKAP, AS, STARTE EGET FIRMA: Eboka Start ditt eget AS gir verdifull hjelp for alle som vurderer om de skal starte eget aksjeselskap.

Veiledningen i Risanger og Stavrums e-bok forklarer punkt-for-punkt hva som skal til for å opprette et eget lite og revisorfritt aksjeselskap med kun 30.000 kroner i aksjekapital og med fradrag i kapitalen for stiftelsesutgiftene.

E-boka inneholder blant annet et eksempel på stiftelsesdokument med vedtekter.

Blant andre temaer i eboka:

  • Slik vedtas revisorfritak.
  • Hva daglig leder bør vite.
  • Når er det lønnsomt med aksjeselskap?

Første tilbakemelding fra kunder:

«Fantastisk timing! Akkurat ferdig med fjoråret, skal ha bestilt et nytt parti med varer og skal momsregistreres i løpet av kort tid. Derfor har jeg gått og vurdert om jeg skal endre selskapsform, og i tilfelle, hvilken rekkefølge jeg skal gjøre tingene, for å gjøre det enklest mulig. Så kommer «Start ditt eget AS» og jeg er ganske overbevist om at jeg finner svarene der. Takk for det! 🙂 «

Les mer her om innholdet i ebok Start ditt eget AS (inngår også til rabattpris i oppdateringsabonnement på DrivBedre-pakken)

DrivBedre-pakken 2022 – nå til halv pris

2022-utgaven av DrivBedre-pakken består av 22 e-bøker, og prisen er nå kun 472 kroner (21 kroner/e-bok)!

I e-bøkene får du oppdatert kunnskap om skatteregler, satser, trygderegler, rapportering og annet som er viktig for bedriften din.

Du kan også kjøpe bøker enkeltvis. Bøkene i DrivBedre-pakken oppdateres og utgis i nye utgaver hvert år, med utgivelse i februar/mars.